e-Turizam.com
Baden Württemberg turizam

#DreamNowVisitLater: Sanjajte danas, putujte sutra

#DreamNowVisitLater: Sanjajte danas, putujte sutra

Iz njemačke savezne pokrajine Baden-Württemberg turistički ured poziva turiste da sanjate o digitalnim događajima i virtualnim slikama i skratite vrijeme čekanja za sljedeći odmor.

Pod motom „sanjaj danas, putuj sutra“, gosti sada mogu donijeti Baden-Württemberg u svoja četiri zida. Nevjerovatna iskustva od 360 °, digitalni izleti gradom ili raskošne lokacije iz snova na divljom jugu Njemačke čekaju na vaše virtualno istraživanje.

 

Okus Baden-Württemberga je opipljiv, između ostalog zahvaljujući receptima za kuhanje. Oni nude prekrasnu priliku za uživanje u dodiru Baden-Württemberga sa svojim voljenima putem video ćaskanja.  

 

Još jedan naglasak je porodično iskustvo mladih i starih. Autentični izvještaji o prekrasnim turističkim destinacijama, bojanke i još mnogo toga skraćuju vrijeme čekanja do sljedećeg odmora na sunčanom jugu.

 

Baden-Württemberg nadahnjuje čudesnim prirodnim iskustvima, opsežnim pejzažima i kulinarskim specijalitetima koji se sada mogu otkriti digitalno – # DreamNowVisitLater!

Izvor: e-turizam.com

Foto: Jonathan Sautter – Pixabay

Redakcija

e-Turizam.com je regionalni turistički web portal s najnovijim informacijama i znanjima iz područja turizma.