e-Turizam.com
Blockchain – Reinventing Travel Industry Settlement

Blockchain u industriji turizma

Travel Ledger elektronička faktura

Travel Ledger je elektronička faktura i sistem doznaka za sve industrije putovanja, ne-zrakoplovne. Kao osnovnu tehnologiju ima blockchain.

Većina turističkih kompanija mjesečno rješava tisuće trgovinskih računa i plaćanja. U prosjeku, na svaka 4 sata pomirenja aviokompanija, industrija izvrši 40 sati ne-zračnog pomirenja. To će se promijeniti. Ono što je nedostajalo je jednostavna, standardizirana platforma za evidentiranje svih ne-zračnih transakcija s kolegama na sličan način kao BSP za zrak.

Travel Ledger najvažnija aplikacija Blockchaina u industriji turizma

Travel Ledger je vjerojatno najvažnija aplikacija Blockchaina u industriji turizama. Nekoliko godina u razvoju i sada blizu pokretanja, pojednostavit će i revolucionirati način na koji igrači u industriji međusobno razmjenjuju financijske podatke i podmiruju plaćanja, gradeći tako „Ekosistem povjerenja“.

Na ovom webinaru čut ćete od Roberta Da Rea zašto su on i njegovi kolege osnivači odlučili razviti Travel Ledger kao Blockchain aplikaciju, kako je napredovao razvoj i kako će Travel Ledger zaista imati koristi od turističke industrije sa “povjerenjem” u svojoj srži .

Sponzor:

e-Turizam.com želi zahvaliti Travel Ledger-u na sponzorstvu ovog događaja.

WEBINAR: Četvrtak, 29. aprila 2021, 12:00 – 13:00 CEST

https://www.eventbrite.co.uk/e/blockchain-reinventing-travel-industry-settlement-tickets-147611739687?#

Redakcija

e-Turizam.com je regionalni turistički web portal s najnovijim informacijama i znanjima iz područja turizma.