Letovi iz Tuzle za Beč od 21. decembra 2015

Letovi iz Tuzle za Beč od 21. decembra 2015

Kako se navodi na webstranici firme MySky od 21. decembra 2015. godine startuju letovi na relaciji Beč-Tuzla-Beč, a koji će prema rasporedu letenja saobraćati svakog ponedjeljka i srijede, po cijenama već od 19 eura.

Iz MySky ističu da je nastao iz velike potrebe za zračnom povezanošću Bosne i Hercegovine i Austrije, preciznije Tuzle i Beča. Veliki broj Bosanaca i Hercegovaca su na različite načine vezani za Austriju. Podstrek za otvaranje letova upravo na ovoj destinaciji bila je također i činjenica o postojanju velikog broja naših studenata u Beču.
MySky d.o.o. za trgovinu i turizam je kompanija osnovana 2015. godine. Kompanija je u potpunosti u domaćem vlasništvu. Osnovna djelatnost kompanije je djelatnost putničkih agencija. Sjedište firme je u Tuzli, Bosna i Hercegovina. MySky je domaća firma nastala kao rezultat višemjesečnog analiziranja prilika i mogućnosti za uspostavu zračne linije iz Tuzle ka evropskim i svjetskim destinacijama prateći pozitivne trendove razvoja na Međunarodnom aerodromu Tuzla.

Na web stranici www.mysky.ba putnici mogu vrlo jednostavno i sigurno kupiti aviokarte za letove, gdje takođe mogu pratiti uvijek svježe aktuelnosti o kompaniji, pronaći kontakt podatke za dodatne informacije, uslove korištenja i druge potrebne informacije. MySky će svojim radom i kvalitetom usluge u svakom momentu nastojati da izgradi prepoznatljiv brend čije su osnovne vrijednosti: – sigurnost – kvalitet – pristupačnost – prijateljski odnos sa kupcima i poslovnim partnerima – društvena odgovornost ističu iz firme MySky.

MySky – My choice!

e-Turizam.com