e-Turizam.com
Tuzla Bec Letovi

Letovi iz Tuzle za Beč od 21. decembra 2015

Kako se navodi na webstranici firme MySky od 21. decembra 2015. godine startuju letovi na relaciji Beč-Tuzla-Beč, a koji će prema rasporedu letenja saobraćati svakog ponedjeljka i srijede, po cijenama već od 19 eura.

Iz MySky ističu da je nastao iz velike potrebe za zračnom povezanošću Bosne i Hercegovine i Austrije, preciznije Tuzle i Beča. Veliki broj Bosanaca i Hercegovaca su na različite načine vezani za Austriju. Podstrek za otvaranje letova upravo na ovoj destinaciji bila je također i činjenica o postojanju velikog broja naših studenata u Beču.
MySky d.o.o. za trgovinu i turizam je kompanija osnovana 2015. godine. Kompanija je u potpunosti u domaćem vlasništvu. Osnovna djelatnost kompanije je djelatnost putničkih agencija. Sjedište firme je u Tuzli, Bosna i Hercegovina. MySky je domaća firma nastala kao rezultat višemjesečnog analiziranja prilika i mogućnosti za uspostavu zračne linije iz Tuzle ka evropskim i svjetskim destinacijama prateći pozitivne trendove razvoja na Međunarodnom aerodromu Tuzla.

Na web stranici www.mysky.ba putnici mogu vrlo jednostavno i sigurno kupiti aviokarte za letove, gdje takođe mogu pratiti uvijek svježe aktuelnosti o kompaniji, pronaći kontakt podatke za dodatne informacije, uslove korištenja i druge potrebne informacije. MySky će svojim radom i kvalitetom usluge u svakom momentu nastojati da izgradi prepoznatljiv brend čije su osnovne vrijednosti: – sigurnost – kvalitet – pristupačnost – prijateljski odnos sa kupcima i poslovnim partnerima – društvena odgovornost ističu iz firme MySky.

MySky – My choice!

e-Turizam.com

Redakcija

e-Turizam.com je regionalni turistički web portal s najnovijim informacijama i znanjima iz područja turizma.